RFTG 2020 - het team

Een kleine 2 weken voor het vertrek vanuit Lanaken richting de Kaunertaler gletsjer kunnen we alvast ons kleine team voorstellen:

Van rechts naar links onze eerste twee protagonisten, namelijk Leon Backbier en Robby Cox. Leon en Robby kennen elkaar al enkele decennia en deelden verschillende snowboardavonturen, reden al enkele keren samen een event, o.a. climbing for Life in de Vogezen in 2017 en Bike for Hope in de Franse Alpen (Col de La Bonette) in 2016. Leon beschikt over een degelijke motor, zodat Robby zich op tijd uit de wind kan zetten... :-)


Onze derde fietser is Tomas Mice. Agent van Bioracer in Litouwen en ooit een beloftevol Litouws jeugdrenner. Hij zal in 2020 met de nodige ambities aan de start staan van het Litouws kampioenschap, dus kan Tomas dit avontuur als ideale voorbereiding hiervoor gebruiken. We zijn heel tevreden deze krachtpatser erbij te hebben, zodat we de krachten zeker kunnen bundelen, wat altijd handig is tijdens de zwakkere momenten.


Kris Cox, broer van Robby, de chauffeur / soigneur, maar ook MTB'er van het gezelschap. Kris zal er voor zorgen dat de camper tijdig geparkeerd staat halverwege de rit zodat we kunnen bevoorraden, maar op de meeste ritten zal hij dan ook een stuk mee aanpikken.
Fordie. Het belangrijkste lid van het team uiteindelijk, aangezien we anders geen slaapplaats voor onze fietsen en onszelf hebben. We rekenen erop dat onze camper ons vlot terug thuis brengt, zodat we onze anecdotes kunnen delen met iedereen. We nemen extra tenten mee, zodat we het overnachten ook corona-proof kunnen laten verlopen!We kijken er heel erg naar uit en tellen de dagen alvast af!

66 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven